fbpx

Big-Flash -hanke

Linturi R. Oyj

Risto Linturi on edelläkävijä, tulevaisuudentutkija ja sarjayrittäjä.

05 marmorillinna 01

03 Linturi - Esitysgeneraattori vuorovaikutteiseen virtuaaliopetukseen

Projektin kuvaus:
Risto Linturi on työssään koulutusalan yrittäjänä huomannut virtuaaliopetuksen oleellisia tarpeita. Jotta opetuksesta jäisi muistijälki, sen täytyy olla sidottu tarinallisuuteen ja paikkaan. Projektissa luodaan virtuaaliopetukselle vuorovaikutteinen paikka Unreal Enginen avulla, johon sisältöä voidaan tuottaa jatkossa mahdollisimman helposti esitysgeneraattorin avulla.

Projektissa pyritään luomaan ympäristö, hahmot ja animaatiot kevään resurssien mukaan.

0
Opiskelijaa

Projektin tavoitteena oli luoda opetusympäristö, jossa on etäkokousympäristöön verrattuna erilainen ja mielenkiintoinen tapa opettaa ja oppia asioita.  

Projektissa kehitettiin virtuaalista oppimisympäristöä, joka sisälsi opetustilan (marmorilinna), tauluja opetusvideoita varten ja valmiiksi animoidut hahmot. Opetustauluihin opettaja voi lisätä haluamansa videon, joka aktivoituu, kun oppilas kävelee tarpeeksi lähelle taulua. Lisäksi kokeiltiin virtuaalisen oppaan tekemistä, mutta se ei ehtinyt valmistua projektille varatussa ajassa. 

Opetuskäyttöön tarkoitetun virtuaalimaailman kehittämisessä on vielä haasteita, mikäli sillä halutaan korvata luento-opetus. 

Cookie Consent with Real Cookie Banner