fbpx

Big-Flash -hanke

Ratekoulutus - Varangi Oy

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit.

Koneälyn avuksi sähköpostimarkkinointiin

Kuvaus
Ratekoulutus pyrkii sähköpostimarkkinoinin avulla tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat. Projektin tavoitteena on koneoppimisen avulla tehostaa markkinoinnin optimointia.

– Projekti toteutettiin keväällä 2022.

0
Opiskelijaa

Projektissa toteutettiin koneoppimismalli, joka osaa ennustaa mainossähköpostien luetuksi tulemisen. Koneoppimismalli koulutettiin yrityksen tuomalla datalla. Dataan kuuluu miljoonia lähetettyjä sähköpostiviestejä ja niiden ominaisuuksia. Yritys toivoi myös, että malli pystyisi ennustamaan sähköpostimainosten pääsemisen perille asiakkaille. Tavoitteena oli avaamatta jäävien sähköpostien määrän vähentäminen.

Projektin lopputuloksena asiakkaalle toteutettiin koneoppimisratkaisu, jolla voi optimoida sähköpostilähetysten laatua ja sitä, kuinka suuri osa niistä avataan. Koneoppiminen seuraa sähköpostien etenemistä vastaanottajalle ja päivittää parametrejä sen mukaisesti.

Cookie Consent with Real Cookie Banner