fbpx

Big-Flash -hanke

Ratekoulutus - Varangi Oy

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit.

Koneälyn avuksi sähköpostimarkkinointiin

Kuvaus
Ratekoulutus pyrkii sähköpostimarkkinoinin avulla tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat. Projektin tavoitteena on koneoppimisen avulla tehostaa markkinoinnin optimointia.

– Aloitettu tammikuussa 2022.
– Seuraa somesta ajankohtaiset projektiuutiset.
– Päivitämme sisältöä projektien edistyessä ja valmistuessa keväällä 2022.

0
Opiskelijaa

Projektissa toteutettiin koneoppimismalli, osaa ennustaa mainossähköpostien luetuksi tulemisen. Koneoppimismalli koulutettiin yrityksen tuomalla datalla. Dataan kuuluu miljoonia lähetettyjä sähköposti viestejä ja niiden ominaisuuksia. Yritys toivoi myös, että malli pystyisi ennustamaan sähköpostimainosten pääsemisen perille asiakkaille. Tavoitteena oli avaamatta jäävien sähköpostien määrän vähentäminen.

Projektin lopputuloksena asiakkaalle toteutettiin koneoppimisratkaisu, jolla voi optimoida sähköpostilähetysten laatua ja kuinka suuri osa niistä avataan. Koneoppiminen seuraa sähköpostien etenemistä vastaanottajalle ja päivittää parametrejä sen mukaisesti.