fbpx

Big-Flash -hanke

Myyräncolo

Myyräncolo on yhteisöllinen kulttuurikeskus, jonka tavoitteena on tilojen väliaikaiskäytön periaatteita noudattaen tuoda uusia elävän kaupunkikulttuurin mahdollisuuksia Vantaan Myyrmäkeen.

52 Myyrancolo

Myyräncolon taideinstallaatio

Kuvaus Projektin tavoitteena oli tehdä Myyrmäen kaupunkikuvaa piristävän taide-installaation suunnitelma ja mahdollisesti sen toteutus.

Suunnitelmana oli valaista Myyräncolo -rakennuksen ikkunoita Matrix LED-valopaneeleilla, jotka hyödyntäisivät avointa informaatiota osana taideteosta. Valopaneelit voidaan ohjelmoida myös liikkumaan esimerkiksi musiikin tahdissa.

0
Opiskelijaa

Projektin tarkoituksena oli toteuttaa tekoälypohjainen taideinstallaatio Myyräncolo-taidekollektiiville.

Tavoitteena oli visioida, miten teknologiaa ja taidetta voi yhdistää sekä konseptoida erilaisia tekoälypohjaisia installaatioita, joista yksi valitaan toteutettavaksi. Mukana projektissa oli opiskelijoita Metropolian Konetekniikan sekä Liiketalouden koulutusohjelmista. 

Lopputuloksena projektissa saatiin aikaan alustavia konsepteja installaatiosta ja siitä, mitä datalähteitä installaatioihin voisi hyödyntää. Installaatioissa voisi käyttää esimerkiksi junien aikatauluja. Junien mukaan seinään voitaisiin projisoida asioita tai esimerkiksi eri säätyyppejä valoteknisin keinoin.

Cookie Consent with Real Cookie Banner