fbpx

Big-Flash -hanke

Palkataan lopputyöntekijä Big-Flash asiakasyritykseen

Palkkaus sopivan henkilön löydyttyä

Projekti on jo aloitettu Big-Flash -hankeessa Suvituuli ja Salamaprojekteina ja nyt se pitäisi viedä maaliin. Telineen liikuntakonfiguraatio (locomotion) on valittu sekä sen kompinentit on pääosin haniittu. Laitteessa on kaksi kääntyvää pytörää, joita käännetään DC-moottorilla. Ajo tapahtuu kahdella BLDC-moottorilla, nämä ovat ns. napamoottoreita eli 3-vaiheisia DC-moottoreita. Laitteeseen tulee 36/24VDC akkupaketti ja ohjausjärjestelmäksi Raspberry, johon liitetään ensimmäisessä vaiheessa Playstation ohjain. Myöhemmässä vaiheessa robottia kehitteään autonomisempaan suuntaa.

Työnantaja

Rakennuspalvelu Ilmari Iho on maalausliike, jolle ollaan suunnittelemassa & rakentamassa mobiilirobotti-rakennustelinettä.

Rakennuspalvelu Ilmari Iho 

Tehtävän kuvaus

Jatketaan edellistä lopputyötä pidemmälle. Siinä suunniteltiin ja valmistettiin kauko-ohjattavan rakennustyömaa nostimen prototyyppi. Nyt nostimesta tarvittaisiin seuraavassa lopputyövaiheessa valmistustekniset työ- ja sähkökuvat. Kaikki prototyyppivaiheen dokumentaatio on käytettävissä myös tässä vaiheessa. Työn voi suorittaa kampuksella.

Työstä maksetaan kahden kuukauden palkka 1700€ / kk ja työmäärä on noin 2-3 kuukauden suuruinen. Hakemukset osoitetaan Antti Liljaniemelle. Työt mahdollista aloittaa heti.

Tarvittava osaaminen: Laitteiston valmistamiseen tarvittavien kuvien piirtäminen -> Mekaniikka ja sähkö.

 

Työnantaja maksaa palkan/palkkion työstä sopimuksen mukaan.

 Työstä maksetaan kahden kuukauden palkka. 1700€ / kk ja työmäärä on noin 2-3 kuukauden suuruinen

Yhteystiedot: Ilmari Iho ilmari.iho@gmail.com, +358440718896


Ota yhteyttä

Antti Liljaniemi

antti.liljaniemi@metropolia.fi

Cookie Consent with Real Cookie Banner