fbpx

Big-Flash -hanke

Palkataan projektiassistentti

Palkkaus sopivan henkilön löydyttyä -31.07.23, 50%

Big-Flash hankkeelle etsitään projektiassistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen 31.7.2023 saakka, työaika 50%. Tehtävä sopii hyvin kolmannen tai neljännen vuosikurssin opiskelijalle.

Big-Flash -hanke tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana soveltamassa uutta teknologiaa ja konkreettisesti päästä toteuttamaan projekteja. Projektiassistentti osallistuu myös Garage- työpajan toiminnan kehittämiseen ja ylläpitoon, mutta ennen kaikkea toimii pienten Suvituuli projektien koordinoijana. Työtehtävässä opitaan itsekin paljon uutta kehittyvistä teknologioista, sekä toimitaan tiiviissä yhteistyössä teknologia asiantuntijoiden sekä yritysten kanssa.

Edellytämme hyvää projektinhallinta taitoa,  yhteistyökykyä ja joustavuutta, ohjelmointikielien hallintaa, mutta ennen kaikkea kiinnostusta tekoälyyn ja koneoppimiseen!

AIoT logo

AIoT-Garage

Tekemisen keskiössä ovat Metropolian Myyrmäen kampuksen Robo ja AIoT Garaget. Garage-pajat ovat toteutuspaikkoja ARI-verkoston aktiviteeteille. Ne tarjoavat fyysisen lokaation, resursseja sekä laitteistoja nopeilla ja pidemmille kokeiluille sekä laajamittaisille toteutusprojekteille. Pajoissa korkeakoulujen opiskelijat ja opettajat voivat yhdessä yritysten ja muiden alueen toimijoiden kanssa tutkia, soveltaa ja kehittää uusia teknologioita. 

AIoT Garage keskittyy IoT-pohjaiseen tiedonkeruuseen ja kerätyn datan hyödyntämiseen tekoälyn sekä koneoppimisen keinoin. Toiminnan kiihdyttämiseksi alueelle tulee testikäyttöön myös 5G-verkko.

Big-Flash -hanke

Big-Flash on elokuussa 2021 alkanut hanke, jossa sovelletaan ja kehitetään uutta neljässä eri teknologiateemassa. Pyrkimyksenä on viedä yrityksiä kestävästi kohti kilpailukykyä ja vaikuttaa hiilineutraaliuteen.

Hankkeessa tullaan toteuttamaan yhteensä 122 projektia kolmessa eri kokoluokassa, yhdessä 100 yrityksen kanssa. Projekteissa tehdään konkreettista ja tarvelähtöistä yhteistyötä yritysten kanssa, joista tuloksena tuotetaan konseptitodistus, prototyyppi tai jopa päästään tuotannolliselle asteelle saakka. 

Projektien lähtökohtana on tarvekartoitus ja osaamistason nosto uusien MOOC-koulutuspakettien avulla.

 
Upknowledge1

Tehtävä sijaitsee Myyrmäen kampuksella, ja siitä meksetaan normaali opiskelija -assistentin palkka.

Kokoaikaisen työntekijän palkka on 1700€/ kk


Ota yhteyttä

Tiina Vuorijärvi

Projektipäällikkö Big-Flash -hanke

tiina.vuorijarvi@metropolia.fi

Cookie Consent with Real Cookie Banner