fbpx

Big-Flash -hanke

Palkataan lopputyöntekijä Big-Flash asiakasyritykseen: Rensi Finland Oy


Palkkaus sopivan henkilön löydyttyä

rensi logo

Kuvaus

Lopputyön tekeminen 2,5 päivä viikossa, 2,5 päivää työn tekemistä. 

Lopputyöaihe automaation ja toimintojen (ohjelmistojen) lisäämisestä CNC routereihin, add value Skandinaviaan toimitettaviin CNC routereihin. Rensi kouluttaa Surfcam, Edgecam ja No-Name-CAM ohjelmat, NC-koneiden käytön ja asennukset. Valmistumisen jälkeen täysipäiväinen työ tuote tai asennuspäällikkönä sisältäen kuitulasereiden ja CNC routereiden asennuksia ja koulutusta sekä asiakkaiden teknistä tukemista. 

Rensi asentaa vain uusia koneita ja mahdolliset korjaukset ovat vain takuu aikaisia korjauksia. Yli takuuajan menevät laitteet hoitaa yhteistyökumppanimme. 

Jos taipumukset ovat myös konetekniseen myymiseen, on mahdollista tehdä näin, käytännössä jokainen henkilö Renissä on myöskin myyjä ja annamme 3 – 6 päivää vuodessa myyntikoulutusta kaikille.

Vaadittava profiili

Konetekniikka/Koneautomaatiota opiskellut, henkilön taustalla olisi hyvä olla konepajatekniikan ja valmistustekniikan tajua ja kokemus koneautomaatiosta on eduksi. 

Kyky lukea sähkökuvia on pakollinen vaatimus. Kielitaitona hyvä englanti on välttämättömyys koska kommunikointi päämiesten ja osin asiakkaiden kanssa käy englanniksi. 

Rensissä on nyt viimeisen 4 vuoden aikana valmistunut 6 nuorta insinööriä, joten team on nuori mutta innokas. Olemme tarjonneet ulkopuolista jatkuvaa myyntikoulutusta kaikille. Huomattakoon että kaikki insinöörit paitsi asentavat jotain myös myyvät koneita, joten työ on varsin vaihtelevaa,

Jos armeija on käytynä, se on tietty eduksi.

Palkkaus

Lopputyön tekemisen aikana 2,5 päivää per viikko tarjoamme € 1 250 kuukausipalkkaa. 6 kk jälkeen työ muuttuu täysipäiväiseksi ja insinööriksi valmistumisen jälkeen palkka nousee. Rensi kannustaa valmistumaan myös palkalla. Vuoden töissä olemisen jälkeen palkka nousee kuten joka vuosi ensimmäiset vuodet kehittymisen mukaan.

Ota yhteyttä

Vesa Sirén 

toimitusjohtaja

vesa.siren@rensi.fi

p: 09 879 22 66 tai 0400 45 20 70

Rensi Finland Oy, Yrittäjäntie 28, Klaukkala

Cookie Consent with Real Cookie Banner