fbpx

Big-Flash -hanke

Joyride Games Oy

Climbstation on Joyride Games Oy:n rullaava automatisoitu kiipeilyseinä. Sen käyttöominaisuuksia voidaan muuttaa muun muassa kallistusta lisäämällä sekä kiipeilyvastusta muuttamalla.

DS Climbstation tuotekuva

06 Climbstation - kiipeilyseinä

Kuvaus
Climbstation on Joyride Games Oy:n rullaava automatisoitu kiipeilyseinä. Sen käyttöominaisuuksia voidaan muuttaa muun muassa kallistusta lisäämällä sekä kiipeilyvastusta muuttamalla. Laitteen elektroniikka on uusiutumassa, mikä avaa mahdollisuuksia erilaisille sovellutuksille. Myös laitteen rakennetta ollaan keventämässä sekä suunnittelemassa yksinkertaisempaa ja edullisempaa versiota.

Projektin tavoitteena oli testata ja ottaa käyttöön uusi elektroniikka lopullista toimitusvalmiutta ajatellen. Toisena tavoitteena oli koota laite osin valmiina toimitetuista osista, osin mahdollisesti Metropoliassa valmistetuista osista. Kolmantena tavoitteena oli laitteen markkinointi ja viestintä, eli miten saataisiin rakennettua tehokasta viestintää, jolla tämä saadaan tyylikkäästi julkaistua.

– Projekti aloitettiin tammikuussa 2022.
– Seuraa projektien edistymistä some-kanavissa.

0
Opiskelijaa

Projektissa suunniteltiin yrityksen suhteellisen kalliille kiipeilyseinälaitteelle edullisempi versio, joka mahdollistaa asiakaskunnan laajentamisen. Suunnittelun lähtökohtana oli toteuttaa kehittämistyö yksinkertaistamalla laitteen teknistä ratkaisua poistamalla toinen karamoottori ja suunnittelemalla moottorille edullinen runkorakenne. 


Projektissa mallinnettiin kiipeilyseinä ja valmistettiin työkuvat sen valmistusta varten. Mallinnus sisältää kaikki ylä- ja alarungon mitoittamiset ja yksityiskohdat, materiaalien valinnan ja materiaalivahvuuksien laskemisen. Lisäksi valmistettiin osa rakentamiseen tarvittavista komponenteista. 

Cookie Consent with Real Cookie Banner