fbpx

Big-Flash -hanke

Segment Oy.

Segment Oy tarjoaa palvelua toimintasi digitalisoimiseksi. Sähköisesti ja digitaalisesti toteutetut työvaiheet lisäävät tuottavuutta, toiminta on nopeampaa ja tehokkaampaa. Koodaus kuuluu olennaisena osana Segmentin palvelutarjontaan.

20_voimajohto_pixapay

Voimajohtojen kunnossapitolaite

Kuvaus
Talvella tykkylumi ja jää aiheuttavat vuosittain miljoonien vahingot sähköverkoille ympäri maailmaa. Suuret harvaan asutut alueet mm Suomessa, Norjassa ja Kanadassa pitkittävät katkoja etäisyyksien ja maaston ollessa vaikeakulkuista. Salvation järjestelmällä pyritään kustannustehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen ratkaisuun sähkölinjojen kunnossapidossa. Toimivaa järjestelmää ei ole vielä maailmalla tarjolla.

– Aloitettu tammikuussa 2022.
– Seuraa somesta ajankohtaiset projektiuutiset.
– Päivitämme sisältöä projektien edistyessä ja valmistuessa keväällä 2022.

Projektissa todennettiin, määritettiin ja kehitettiin konseptia lumenpoistolaitteesta, joka voidaan liittää jännitetyönä sähkölinjoihin.  

Suunnittelutyö aloitettiin konseptin valinnalla, jonka jälkeen vertailtiin erilaisia komponentteja ja valittiin niistä tarkoitukseen sopivat. Laitteiston rakentamisen jälkeen sitä testattiin onnistuneesti. 

Projektissa tuotettiin laitearkkitehtuurisuunnitelma, konseptointi ja toimiva demolaite, jolla todennettiin asiakkaalla ollut idea ongelman ratkaisusta.  Suunnitelman sisältämät kehittämistehtävät toteutettiin onnistuneesti ja projekti pysyi sille asetetussa aikataulussa.  

0
Opiskelijaa