fbpx

Big-Flash -hanke

Jamix Oy

Jamix Oy tuottaa edistyksellisiä ja älykkäitä keittiöjärjestelmiä kaiken tyyppisille ja kokoisille ammattikeittiöille.

Jamix artikkelikuva

62 Jamix - toiminnanohjausjärjestelmä ruokalistojen suunnitteluun

Kuvaus
Projektissa kehitettiin koneoppimiseen ja tekoälyyn perustuvaa toiminnanohjausjärjestelmää, jota käytetään kustannustehokkaiden ruokalistojen suunnitteluun.
 
Kehitettävä toiminnanohjausjärjestelmä on ohjelmisto, jonka avulla yritys voi hallita rahoitusta, toimitusketjua, toimintoja, raportointia, tuotannonohjausta ja henkilöstöhallintoa.

– Projekti toteutettiin syksyllä 2022.

0
Opiskelija

Projektissa kehitettiin Jamix Oy:n toiminnanohjausjärjestelmää, jonka nimi on The Kitchen World Management System. Kyseinen järjestelmä on suunniteltu kaiken tyyppisille ja kokoisille keittiöille ja sen tarkoitus on auttaa hallinnoimaan reseptejä, ruokalistoja, hinnoittelua, ravintoarvolaskelmia, varastoa ja hankintoja. Järjestelmä mahdollistaa viestinnän tavarantoimittajien ja asiakkaiden välillä.

Projektin tavoitteena oli tekoälyn avulla kehittää toiminnanohjausjärjestelmästä uusi versio, jossa on uusia asiakastyytyväisyyttä parantavia toiminnallisuuksia kuten ruokalistojen suunnittelu koko vuodelle. Lopputuloksena projektissa esiteltiin keinoja, joilla tekoäly auttaisi suunnittelemaan ruokalistoja, jotka parantavat yritysten liikevoittoa. Kun tutkittiin asiaa, selvisi uusia käytännön haasteita, joilla yrityksen tulisi omaa datan keräämistään muuttaa, jotta se olisi tekoälysovellukselle paremmin käytettävissä.

Lopputuloksena projektissa esiteltiin toimivia mallivaihtoehtoja. Asiakas oli tyytyväinen projektin tuloksiin. He tietävät nyt, mitä lähtevät jatkossa kehittämään.

Evästeiden hyväksyntä Real Cookie Bannerin avulla